ПГМХТ – Плевен посрещна гости от Пазарджик

18.11.2019 8:45

На гости на учениците и учителите от ПГМХТ – Плевен бяха ученици и учители от ПГ по „Мениджмънт и икономика“ – Пазарджик. Учителите и учениците от двете гимназии проведоха съвместен урок по програма „Иновации в действие“.

Часът по английски език премина емоционално под формата на викторина на тема “ Денят на благодарността“. Този съвместен час доказва, че с използването на иновативни методи в обучението учениците успешно могат да усвояват нови знания, забавлявайки се в училище.

След края на учебния час гостите направиха обиколка из училището. Бяха силно впечатлени от кухнята и специализираните лаборатории по микробиология и биохимия, използвани за обучението по професионалните предмети, както и от специалностите, които се изучават в гимназията. Голям интерес у тях предизвика провеждането на съвместен урок с участието на родител в часа по „Учебна практика по основни процеси при прерарботка“. Останаха приятно изненадани и от факта, че плевенските ученици провеждат практика в реална работна среда.

Въпреки краткотрайното посещение учениците завързаха нови приятелства и се разделиха с топли отношения, нетърпеливи за следващата си среща в края на месеца, когато ПГМХТ – Плевен ще гостува на ПГ по „Мениджмънт и икономика“ – Пазарджик.

Снимки и информация: ПГМХТ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: