В ДГ „Иглика“ – Плевен отбелязаха Седмицата на бащата

17.11.2019 8:32

В ДГ „Иглика“ – Плевен се проведоха много инициативи в рамките на Седмица на бащата 2019, част от Кампанията „Да бъдеш баща“. Децата от група „Смехорани“ се забавлявах заедно със своите бащи като участваха в игри и танци в празника „Ден, за татко отреден“. Тържество на тема „Празнувам с татко“ пред своите родители изнесоха и децата от ПГ „Мечо Пух“. Дейностите в по-малките групи бяха насочени към възпитание на малчуганите в любов към природата и животните.

В група „Веселите зайчета“ гостува д-р Димитър Тодоров, който запозна децата как да се грижат за домашните любимци и болните животни. В група „Ежко Бежко“ заедно с татковците и други любими мъже децата изработиха къщички за птичките и ги поставиха близо до домовете си.

По време на ежедневните утринни приказки в групите „Смехорани “ и Ежко Бежко“, гости през цялата седмица бяха татковци и други мъже,близки на децата, които артистично представиха любимите детски приказки. При „Веселите зайчета“ се проведе инициативата „Приказки за сън“ – всеки ден преди обедния сън на децата някой прочиташе приказка. Седмицата премина емоционално и ползотворно за малки и големи!

Снимки и информация: ДГ „Иглика“ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: