Мартин Митев: Нека работим с разум и уважение към Плевен и плевенчани!

13.11.2019 7:21

„Изборите минаха и приключихме с думите, време е за работа. Пожелавам успешен четиригодишен мандат на всички. И нека изпълняваме задачите си с разум и уважение към Плевен и плевенчани!“

Това заяви в първото си обръщение в новоизбрания Общински съвет на Плевен Мартин Митев, избран за втори мандат начело на местния парламент. Изборът бе направен на провелото се тържествено първо заседание след тайно гласуване, при което 28 общински съветници подкрепиха кандидатурата му, в урната имаше и 13 невалидни  бюлетини.

„За мен е чест да се обърна към всеки един от вас и да Ви пожелая успешен 4-годишен мандат! Нека в края му всички ние да имаме основание да се гордеем с добре свършена работа и с един по-добър Плевен“, обърна се към присъстващите в залата Мартин Митев. Той благодари за колегите си общински съветници за гласувано доверие отново да бъде начело на Общинския съвет. „Важна част от нашата работа в следващите четири години е да запазим връзката си с избирателите и в края на мандата да ни запомнят като хора, които са направили нещо добро и смислено за развитието на общината. Пътят няма да е лек, защото местната власт е огромна отговорност. Тази отговорност задължава и изисква мъдрост в решенията. Вярвам, че всички ние ще успеем да надскочим политическите си различия и личното си его, и да си вършим работата както трябва, без да изпълваме мандата с дребнотемие и политиканстване“, каза още той.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: