27-годишен пострада при тежка катастрофа край село Градина

12.11.2019 8:53

На 11 ноември 2019 година в 12.30 часа от тел.112 е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие на път III-3005, км.9 в близост до село Градина. За това информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

На мястото на инцидента е изпратен полицейски екип, който е извършил оглед. Изяснено е, че лек автомобил „Форд Фокус“, собственост и управляван от 27-годишен от селото, при движение в посока село Търнене е изгубил контрол над управлението. Автомобилът се блъска челно в насрещно движещ се товарен автомобил „Волво ФХ-12“ с прикачено полуремарке, управляван от 50-годишен от Плевен.

В следствие на удара са причинени значителни материални щети по двата автомобила. Съдействие на място е оказано от служители на РСПБЗН – Плевен. „Форд“-ът е срязан, за да може пострадалият водач да бъде изваден от него и предаден на екипа на ЦСМП – Плевен. Той е настанен за лечение в УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ – Плевен с фрактура на лява ръка и крак. Уведомен е прокурор в РП – Плевен. Образуваното досъдебно производство е по чл.343, ал.1, б.“б“ от НК. Продължава работа разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: