Тържествено бе посрещнат в Общината кметът Георг Спартански

12.11.2019 15:59

По стара българска традиция с питка и сол бе посрещнат днес в първия си работен ден от втория управленски мандат кметът на община Плевен Георг Спартански.

След това в Актовата зала на Общината свещеници отслужиха тържествен водосвет за успех и благополучие. Там се бяха събрали служители в общинската администрация, общински съветници, сред дошлите бяха и трима от бившите кметове на Плевен – Андрей Романов, Петко Цолов и Найден Зеленогорски.

„Вярвам, че вие ще подкрепите моите усилия и моите намерения да направим един по-успешен мандат, давайки си и вие и аз сметка, че не можеш да решиш всички проблеми и не можеш да оправдаеш всички очаквания, но трябва да направиш всичко възможно да си вършиш работата почтено“, каза в обръщението си към служителите в Общината Георг Спартански. Той бе категоричен, че ще продължи да следва петте принципа, обявени от него преди 4 години, а именно – почтеност, публичност, прозрачност, професионализъм и практичност при управлението на общинските дела. „Не крия, че предстоят промени, не крия, че ще има промени и в стила на управление на Общината. Всичко това го правя с ясното съзнание, че така трябва и че това очакват хората. Ще предприема необходимите управленски мерки машината на общинска администрация да заработи в единен такт, с ускорен ритъм, с полезните сили на всички професионалисти в тази сграда“, категоричен бе Спартански.

За поздрав към Георг Спартански и служителите на Общината се обърна Андрей Романов. Той подчерта, че трябва да се работи в посока за оказване на съдействие за развитие на икономиката, за да се открият нови работни места, а това да привлече младите хора да се завърнат в Плевен от чужбина и тук да гледат децата си, да се развиват.

И по традиция за финал бе вдигната наздравица с по чаша вино за успешен мандат.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: