Новоизбраните общински съветници и кметове в община Плевен встъпиха в длъжност /снимки/

12.11.2019 12:39

Своята клетва за встъпване в длъжност положиха днес новоизбраните общински съветници, кмета на община Плевен Георг Спартански и кметовете на кметства Славяново, Беглеж, Бохот, Брестовец, Бръшляница, Буковлък, Върбица, Гривица, Дисевица, Коиловци, Мечка, Николаево, Опанец, Пелишат, Радишево, Търнене, Ясен.

Това стана в началото на първата тържествена сесия на новия Общински съвет на Плевен. Тя бе открита от областния управител Мирослав Петров. „Нека отговорността към хората, към гласуваното от тях доверие и провеждането на проактивна местна политика с далновидни и оптимално практични решения в полза на обществения интерес бъдат водещи в бъдещата ви съвместна работа“, каза в обръщението си към новоизбраните представители на местната власт в община Плевен Мирослав Петров. Той връчи огърлието и ключа на Плевен на избрания за втори мандат кмет на Плевен Георг Спартански.

Доц. д-р Евгения Бързашка като доаейн сред общинските съветници имаше честта и отговорността да ръководи заседанието на Общинския съвет.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: