Георг Спартански: Да загърбим политическите пристрастия и да започнем работа в интерес на гражданите

12.11.2019 13:11

Изборите минаха, в началото сме на поредния мандат, който всички ние сме получили чрез вота на гражданите. С тези думи започна днес първото обръщение към общинските съветници и кметовете на кметства Георг Спартански след като положи клетва като кмет за втори мандат на община Плевен. Той подчерта, че всички участници в изборите са имали своите послания и програми, които са били с една цел – да направят живота на гражданите по-добър и изрази увереност, че всички заедно ще положат усилия това да се случи.

„Общинският съвет е пъстър по своя политически състав. Аз декларирам, че както и до сега ще работя с всички групи и индивидуално представени съветници от политическите партии. Вратата ми ще бъде отворена за всички тях по всяко време, така както е било и през изминалите 4 години. Ще работя еднакво почетно, прозрачно и диалогично и с всички кметове, тъй като и те са излъчени по същия начин като мен и имат същите права и задължения. Вярвам, че ще получа в отговор на моята протегната ръка и аз протегната ръка не в името на партии, не в името на корпоративни или частни интереси, а в името на по-доброто бъдеще на община Плевен“, каза в обръщението си Георг Спартански. И продължи: „Вярвам, че ще работим почетно, диалогично и прозрачно и ще покажем с резултатите от нашата работа, че Плевен може, че Плевен побеждава, че е град, който заслужава уважение, уважение заслужават и неговите граждани“.

„Нека да загърбим политическите пристрастия след приключване на изборите и наистина да започнем, какъвто е и лозунгът на една от политическите партии – работа, работа, работа в интерес на публичните очаквания на гражданите на Плевен. Бъдете здрави, бъдете успешни, бъдете мотивирани в това, което вършим заедно. Само колективните усилия раждат общия успех“, каза още кметът на Плевен.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: