Вестникът на СУ „Иван Вазов” – Плевен събра на работна среща иновативни училища

10.11.2019 9:50

Екипът на „В@з Буки Веди“ на плевенското СУ „Иван вазов” посрещна представители на пловдивскотосредно училище ”Пейо Яворов”. Гостуването бе част от дейностите по Национална програма „Иновации в действие”. На срещата присъстваха и представители от ОУ „Д-р Петър Берон“ – Плевен, с които СУ „Иван Вазов” – Плевен отдавна си сътрудничи в различни области.

Като домакини Вазовци представиха вестника „В@з Буки Веди“, който е с почти 10-годишна история и много национални награди. Всеки един от екипа, присъстващ на работната среща, представи себе си, обясни защо е решил да се запише и да остане в редколегията, какво му носи участието във вестника. Отговаряха на много въпроси, свързани с работата ни през годините, както и дали биха избрали журналистиката за своя професия. Гостите имаха и възможността да видят филма „#Агресията“, в който участват и ученици на СУ „Иван Вазов” – Плевен.

В края на срещата всички участници неусетно се обединиха около идеята, че двете иновативни училища всъщност много си приличат – над 100-годишна история, сходни профили, интереси, визия за утре.

Снимки и информация: Анна Стайкова 12б, СУ „Иван Вазов” – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: