Общинските съветници и кметове в община Долни Дъбник встъпиха в длъжност

08.11.2019 13:37

 

В 10 часа днес на тържествена сесия в Долни Дъбник се състоя церемония по встъпване в правомощия на новоизбраните органи на местна власт. Събитието уважи зам. областният управител на Плевен д-р Красимир Трифонов.

„Клетвата, която днес тържествено положихте, не е просто част от един ритуал по встъпване в длъжност. Тя е публична гаранция за отговорността, която поемате  към жителите на община Долни Дъбник за честно, безпристрастно и морално управление”, каза заместник-областният управител д-р Красимир Трифонов в приветственото си слово към новите органи на местна власт в общината.

Той връчи на кмета на Общината Иван Ветов символите на местната власт, след което градоначалникът се обърна към своите колеги кметове на кметства и общински съветници  с думите „Изборите минаха. Време е да си подадем ръка и да работим заедно за община Долни Дъбник. Пожелавам  на общинските съветници и кметовете успешен мандат. Бъдете живи и здрави!”.

Първото заседание на новия общински съвет бе председателствано от доайенът сред общинските съветници Маргарита Стойчева.

Снимки и информация: Областна администрация – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: