Кметът на община Долна Митрополия Поля Цоновска официално встъпи в правомощия за третия си мандат

08.11.2019 13:45

В присъствието на областния управител Мирослав Петров кметът на община Долна Митрополия Поля Цоновска  официално встъпи в третия си управленски мандат. На тържествена сесия днес клетва положиха кметът на общината Поля Цоновска, общинските съветници и кметовете на кметства в община Долна Митрополия.
В приветствието си към новоизбраните местни власти областният управител подчерта, че гласуваното от хората доверие трябва да се защитава отново и отново всеки следващ ден и с всяко взето решение.

„Запомнете!, обърна се кметът на община Долна Митрополия Поля Цоновска към колегите си кметове на кметства, Кметът е слуга на народа. Хората, които са работили вече с мен, знаят, че това е най-важното.”.

В обръщението си към общинските съветници кметът Цоновска призова: „Оставете личното и частното отвън. Тук е общественото. Надявам се и вярвам, че всички, които сме тук, ще оправдаем доверието на гражданите и няма да ги подведем. Бог да пази всички вас, вашите семейства, общината и България”, каза в първите минути от встъпване в новия си мандат кметът на община Долна Митрополия Поля Цоновска.

Председателството на първото заседание на новия общински съвет пое доайенът в новия състав на общинския съвет  Кирил Фурнигов.

Снимки и информация: Областна администрация – Плевен, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: