Ученици поеха управлението на Община Кнежа за един ден

08.11.2019 9:48

За поредна година Община Кнежа бе домакин на инициативата „Мениджър за един ден“ на Джуниър Ачийвмънт. Общо 17 ученици от ОУ „Васил Левски” гр. Кнежа, ПГЗ „Стефан Цанов” и ПГМЕТ „Христо Смирненски” се включиха в инициативата и заеха работните места на кмета, заместник-кметовете, секретаря и директорите на Обща и Специализирана администрация.

С кметските задачи се захванаха Виктория Стаменова, Никифор Мишовски и Ася Аладжова. Заместник-кметове бяха: Виктория Рояшка, Цветина Кабакчийска, Поля Стайкова и Никола Цветков. В ролята на Секретар на Община Кнежа влязоха: Ева Иванова, Виктория Цанковска, Нели Съркьова и Симона Нинова, а директори на дирекциите – Цветина Димитрова, Ивана Грамова, Владислав Ненчовски, Криси Бонова, Федя Белеганска и Ивана Горнишка.


Всички те се запознаха отблизо с работата, структурата на Общината и задълженията на изброените длъжности.
„Смятам, че инициативата „Мениджър за един ден” е изключително полезно начинание за участниците, тъй като им дава възможност да изберат подходящата за тях професия и да научат как да бъдат успешни в кандидатстването за работа. Благодаря на всички, които се включиха! Поздравявам Ви за успешното представяне и се надявам се да сме били полезни за Вас!“,казва кметът Илийчо Лачовски.

Снимки: Община Кнежа

#тагове:

НАЙ-НОВИ: