Преизбраха Илиян Христов за председател на Дружество „Военноинвалид“ – Плевен

08.11.2019 14:36

Отчетно-изборно събрание на Дружество „Военноинвалид“ – Плевен днес се състоя в галерия „Лира“ на Военен клуб. Гости на събранието бяха Тодор Еленков, зам. кмет на община Плевен, Ралица Лазарова, гл. експерт във Военен клуб – Плевен, Христо Първанов от Военно окръжие-Плевен, полк. Николай Бешев, началник на Гарнизон Плевен и ЕЦНП, о.з бр. ген Валентин Буров, председател и о. полк. инж. Марин Шкодров, зам. председател на Областен съвет на СОСЗР-Плевен, о.з. полк Ванко Халачев, председател на Общинския съвет на СОСЗР-Плевен, о.з. полк. Иван Смарандов, председател на СВВБ-Плевен и Слави Ангелов, председател на СВНВУ, ШЗО и РВГ- Плевен.

Отчети за дейността си през последните пет години представиха председателите на Управителния и на Контролния съвети и секретар-касиера на дружеството. След приемането на отчетите присъстващите гласуваха и избраха отново за председател на УС Илиян Христов, за секретар-касиер и член на УС Савка Романова и Валентин Станков и за председател на КС Симеонка Петрова, а за членове Ганка Михайлова и Радослав Гурзов.

Илиян Христов и Симеонка Петрова бяха избрани и за делегати на плевенското дружество за Общо събрание на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите през периода 2020-2025 г. Беше разисквана и приета и план-програма за работата на УС за периода 2020-2025 г.

Снимки: Дружество „Военноинвалид“- Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: