Две млади дами управляваха Панорама мол Плевен за един ден

07.11.2019 16:08

Две красиви и интелигентни млади дами Даяна Средкова – ученичка в СУ „Пейо К. Яворов” и Валери Коничева – ученичка в СУ „Христо Ботев” – гр. Долни Дъбник бяха управители на Панорама мол Плевен в рамките на инициативата „Мениджър за един ден”.
Управителят на търговския център Владислав Монов запозна ученичките със своите задължения, отговорности и ангажименти, част от неговия график и участваха в делова среща с изпълнителния директор на една от големите фирми наемател в мола.


Мениджърите за ден впечатлиха екипа на Панорама мол със своите успехи и постижения.
Валери Коничева владее три езика и за крехката си възраст е носител на многобройни отличия и сетификати, сред които „Посланик за един ден“ на Британското посолство, Сертификат по английски EFSET C1 и финансова грамотност, а през 2018 г. печели конкурс на Софийския университет за есе върху корейски разказ.
Даяна Средкова изучава Предприемачество и бизнес и участва в проекти на училището по програма „Учебна компания“ – призната от Европейската комисия за най-успешна практика в обучението по предприемачество. Модулът подпомага цялостната й подготовка в изграждане на предприемачески умения за генериране на идея, разработване на предварителен бизнес план, провеждане на маркетингови проучвания, финансови анализи и прогнози.


„Надявам се това не е последната ни среща. С интерес ще следя за развитието на вашите планове и цели“, каза управителят на Панорама мол Владислав Монов и допълни, че ще обмисли възможност за стажантска програма в търговския център, а двете ученички ще бъдат първите участнички в нея.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: