В търсене на печелившата стратегия за залагане с BgBets

07.11.2019 13:37

Няма да откриете много любители на залозите, които да си признаят, че са на минус при прогнозите за футболни мачове и събития. И все пак огромна част от играчите имат повече разходи, отколкото приходи от своите предвиждания. Със сигурност повече от половината участници са от губещата страна, а според някои изчисления, колкото и условни да са те, всъщност около 80-90% имат отрицателен баланс.

За някои това не е проблем, когато залагат от време на време и го правят само за тръпката. Други са амбицирани да бъдат на плюс от прогнози в бета, което не е невъзможно, но е твърде амбициозна задача, като се има предвид, че винаги в уравнението има известна степен на риск. Изписани са хиляди страници, които дават насоки за търсене на успех в залозите, и все пак нищо не е гарантирано. Тази тематика се разширява експоненциално с бума на интернет, като в мрежата могат да се намерят много сайтове със съвети към играчите. Трудно е да се каже на кого може да се вярва, тъй като във виртуалното пространство има доста ентусиасти без покритие, както и откровени измамници. Но ако се обърнете към специалистите от сайта за залози BgBets.com  със сигурност ще получите полезни познания за начина, по който функционира спортният хазарт като цяло.

Всеки играч има своята печеливша пътека

Нито един съвет не е 100% универсален. Има много варианти, които се смятат за сигурни, но това не означава, че не носят своите рискове. Някои залагат само на равни мачове на даден отбор, като удвояват залога при всяка неуспешна прогноза, за да “избият” загубите. Други търсят само “обръщалките”, защото там коефициентите са много високи и едно сполучливо предвиждане може да компенсира 8-10 неудачи. Но всеки играч има своята печеливша пътека, така че не приемайте препоръките под индиго. Слушайте и адаптирайте според вашите възможности и разбиране на играта, без да предприемате излишни рискове.

Управлението на банката е от ключово значение

От бет могат да се правят пари, но е необходим или сериозен късмет, или стритктно планиране, съчетано с премерена игра. Началото на всяка стратегия е определянето на бюджет за игра, като сумата не трябва да превишава това, което можете да си позволите да загубите. Дали играчът Х ще стартира с 10, 20 или 100 лв., при всички положения тези пари трябва да бъдат “отписани”, а да не се разчита на сигурна възвръщаемост, но и да не ощетява всекидневните необходимости. След това трябва да се залага така, че да не се “изгърми” цялата сума наведнъж, а винаги да има някакъв резерв, за да не се нулира сметката. От всяка печалба също трябва да се заделят някакви средства за “черни дни”.

При дългосрочно планиране е ясно, че изтеглянето на пари от букмейкъра (ако се играе онлайн и имате виртуален портфейл) не се прави при всеки успешен залог, а при натрупване на определен капитал, който надвишава осезаемо депозита. Т.е. ако стартирате с 20 лева, пристъпете към усвояване, когато станат поне 40-50, като можете да си възвърнете началната сума (плюс още малко), но да оставите същите средства и в банката за следващите прогнози.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: