В Никопол новите общински съветници и кметове положиха клетва

07.11.2019 16:26

След тържествена церемония и положена клетва днес новоизбраният кмет на община Никопол Ивелин Савов получи символите на местната власт от заместник-областния управител д-р Красимир Трифонов. Това стана по време на тържествена сесия на новия Общински съвет в крайдунавския град. Да спазват конституцията и законите на страната и в действията си да се ръководят от интересите на хората се заклеха и общинските съветници и кметовете на кметства на територията на община Никопол.

„Изборните страсти от наскоро приключилата предизборната кампания вече отшумяват и оттук насетне ви предстои много работа. Най-ценната инвестиция в мандата, който ви предстои е доверието на хората и очакванията за добри резултати от вашите решения и инициативност, които трябва да оправдаете.”, обърна се към присъстващите заместник-областният управител д-р Красимир Трифонов.

Със заявка за приемственост и уважение към постигнатото до момента започна своя мандат кметът на Никопол Ивелин Савов. Той подчерта, че развитието на Никопол и благоденствието на хората е било част от всяка програма на участниците в местните избори и това е нещото, което ще обедини всички в предстоящата им работа.

Първото заседание на общинския съвет в Никопол бе председателствано от доайена сред общинските съветници Тодор Бузев.

Информация и снимки: Областна администрация – Плевен, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: