В Белене новоизбраните общински съветници и кметове встъпиха в длъжност

06.11.2019 17:05

В присъствието на областния управител Мирослав Петров днес в Белене се проведе тържествената сесия по встъпване в длъжност на новоизбраните органи на местна власт. Кметът на Общината Милен Дулев, общинските съветници и кметовете на кметства се заклеха за спазват конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководят от интересите на гражданите от община Белене и да работят за тяхното благоденствие.

Областният управител Мирослав Петров приветства избраните кметове и общински съветници и ги призова към екипна работа в полза на хората и развитието на Общината и населените места в нея. Той предаде на кмета Дулев символите на местната власт и пожела успешен мандат на всички и ползотворно сътрудничество в дух на конструктивен диалог и разбирателство.

„Доверието, което ми бе гласувано на 27 октомври, ме задължава да работя и да се грижа за настоящето и бъдещето на жителите на град Белене и петте населени места в общината. Разчитам в това дело на всеки един от вас, както и на всички приятели на Белене.”, каза кметът на Община  Белене Милен Дулев след като официално положи клетва и реално встъпи в длъжност.

Първата сесия на общинския съвет бе ръководена от доайена сред общинските съветници – Петър Дулев.

Снимки и информация: Областна администрация – Плевен, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: