След среща с Пламен Тачев и д-р Костадинов премиерът Борисов разпореди отпускането на 9 млн. лв за свлачището в Червен бряг

01.11.2019 16:20

Премиерът Бойко Борисов спази обещанието си и разпореди отпускането на над 9 милиона лева за укрепване на свлачището в община Червен бряг. Това стана след срещата на министър-председателя с отиващия на балотаж кандидат за кмет на община Червен бряг от ГЕРБ д-р Цветан Костадинов и народния представител Пламен Тачев, на която Борисов пое ангажимент за свлачищата.

По време на срещата Борисов подкрепи и цялостната програма на Цветан Костадинов за развитие на Червен бряг. В нея залягат ключови за града инфраструктурни проекти – изграждане на пречиствателна станция за питейната вода, започване на строежа на така мечтаното от местните жители околовръстно шосе, ремонт на участъци от републиканската пътна мрежа.

Конкретни мерки за подобряване на екологичната среда, социални и младежки политики, подкрепа на местния спорт.

По отношение на образованието – запазване на съществуващата училищна мрежа и купуване на нови автобуси за децата. Учебни и болнични заведения няма да се закриват в моя мандат, каза Костадинов след срещата.

В сферата на здравеопазването д-р Цветан Костадинов си е поставил за цел обновяване на кабинетите, в които се помещават семейните лекари в община Червен бряг и спешни мерки за отопляване на помещенията пред кабинетите на джипитата.

Костадинов ще вземе конкретни мерки и за борбата с битовата престъпност. Като стане кмет, ще бъдат поставени камери за видео наблюдение на всички обществени сгради, както и на местата с концентрация на престъпления.

Пресцентър на ГЕРБ – Червен бряг, PR Публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: