Георг Спартански: Плевен не се купува и не се продава!

01.11.2019 10:24

Уважаеми съграждани, плевенчани, плевналии!

Благодаря на всички, гласували на първия тур на местните избори, защото активното упражняване на избирателното право те прави гражданин. И колкото повече хора разберат, че гражданите са управляващите, толкова по-бързо и по-качествено ще постигнем така мечтаното гражданско общество.

На подкрепилите моята кандидатура на първия тур – благодаря сърдечно! Това е оценка за моята работа като кмет в една нелека политическа ситуация, без монолитна подкрепа в Общинския съвет.  Затова работих заедно със съветниците от всички групи и над 99% от решенията бяха подкрепяни от мнозинство от различни партии и коалиции. Затова смятам, че сме защитили интересите на гражданите на община Плевен, без да сме се поддавали на дребни политически пристрастия и бакалски сметки.

Плевенчани са достойни и горди хора!

Вие имате нужния интелект, за да прецените на 3 ноември всеки –  според думите и според делата му. И тежко греши този, който залага на негативната кампания, на черния пиар, публичните обиди, ровенето за мръсно бельо и търгашеските практики за купуване на избиратели от най-ниските социални слоеве на обществото.

Не продавайте своя глас!

Нека тези, които хвърлят парите си по тайна доба по кьошета и квартали, разберат, че не всичко на този свят се купува, а трябва да има и морал!

Плевен е показал през столетията, че плевналии са гордо племе, че не се огъват, не падат на колене и не лазят, за да получат нечие благоволение. Вие показахте това и с вота си на първия тур на тези избори и аз вярвам, че ще го направите по един категоричен и недвусмислен начин и на втория тур!

Плевен има свое лице!

Плевен не се продава и не се купува! Вярвам, че жителите на града и общината ще покажат отново на 3 ноември, че честността, гордостта, достойнството и почтеността нямат цена. Убеден съм, че и хората от различните партии, и безпартийните, ще защитят достойнството на нашия град и нашата община!

Човек гласува за по-доброто. Аз лично гласувам за това, да има последователност, да има почтеност, предвидимост, публичност и прозрачност в правенето на политика!

Със сърце за Плевен и с Плевен в сърцето!

Георг Спартански

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: