Румен Петков: Апелирам към нашите съграждани да подкрепят Георг Спартански

30.10.2019 11:19

„Обръщам се към нашите съграждани да гласуват в неделя. Негласуването обслужва купения вот и зависимия вот. Плевен за съжаление е една от общините с ниска избирателна активност в страната. Искам да апелирам към нашите съграждани да подкрепят г-н Георг Спартански“. Това каза днес на пресконференция в БТА лидерът на ПП АБВ Румен Петков. Той заедно с областния председател на партията Цветан Антов направиха коментар на миналия първи тур на местните избори в област Плевен.

„Георг Спартански показа, че може да работи с гражданите, че не се поддава на конюнктурата. Показва, че Общината може да бъде управлявана публично и даде заявка за широка дискусия по ключовите за Плевен въпроси и намирането на решения, които отговарят на интересите на нашите съграждани и които отговарят на интересите на Общината“, подчерта Петков. И добави, че в много трудни условия Спартански е направил не малко, разбира се с подкрепата и с критичните бележки на съветниците от АБВ.

„ГЕРБ и г-н Борисов показаха в последните години, че мразят Плевен“, категоричен бе Румен Петков. „Няма период, добави той, от историята на града ни от Освобождението ни от турско робство, както сега Плевен да е бил в такава груба степен третиран от правителството. Никога не сме били обичани, но отношението, което го има днес е цинична подигравка“.

„Аз съм убеден, че всички плевеналии, които имат достойнство и гръбнак, ще излязат в неделя и ще подкрепят г-н Спартански“, категоричен бе лидерът на ПП АБВ.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: