Ивайло Ивайлов, кандидат за общински съветник от ДПС: Плевен има нужда от промяна на подхода за справяне с бездомните кучета

25.10.2019 13:54

Ивайло Ивайлов е кандидат за общински съветник от листата на ДПС за община Плевен. Роден на 13 февруари в гр. Ловеч. Завършил висше образование СА.“Д.А. Ценов“ Аграрна икономика , гр.Свищов. Ветеринарен техник. Заместник-общински председател на Младежко ДПС.

Плевен има нужда от промяна на подхода за справяне с проблема с бездомните кучета. Необходими са реални мерки като изграждане на приют за бездомни кучета, в който те трайно да пребивават, смята Ивайло Ивайлов.

По думите му трябва да се сложи край на порочната практика кучетата да се прибират за обезпаразитяване и чипиране, а после отново да се връщат на улицата. „Ние знаем как и можем да се справим. След като приютът заработи се надявам да имаме подкрепа и от неправителствените организации в община Плевен, които се занимават с бездомни животни, за да ни оказват помощ като следят за спазване на нормите на хуманност след настаняване на кучетата”, казва още Ивайлов.

„Радвам се, че съм част от листата на ДПС. Ние сме един сплотен отбор, помагаме си взаимно и търсим мнението на хората. Целта ни е да имаме поне петима съветници в бъдещия Общински съвет на Плевен”, добави Ивайло Ивайлов и призова са се гласува с номер 55 в бюлетината за общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: