Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ с три представления за Нощта на театрите

25.10.2019 13:12


Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ ще се включи активно в европейската инициатива „Нощ на театрите“. Събитието ще се състои на 16 ноември /събота/, като плевенската трупа е подготвила три представления за малки и големи. Билетите вече са в продажба на касата на театъра.
На 16 ноември сутринта от 11 часа на сцена „ПанБурянин“ актьорите от Кукления театър ще играят пред малчуганите постановката „Безценното камъче“. Вечерта от 18 часа те ще покажат на децата приказката „Грозното патенце“. В края на представлението малките зрители ще имат възможност да си направят снимки за спомен с актьорите. Час по-късно – в 19 ч., на голяма сцена „Александър Гюров“ плевенската трупа ще се представи с пиесата „Натюрморт със затлъстял племенник“.


„Нощ на театрите“ е част от платформата европейска „Нощ на театъра“ и вече 7 години кани по един необикновен и много личен начин всички театрални почитатели да станат част от мащабен културен форум със завладяващи съдържания и артсъбития.

Европейска „Нощ на театрите“ е платфрома, която обединява всички имащи отношение към театъра и сцената за създаване и показване на качествено театрално изкуство, без граници, езикови, религиозни или етнически бариери.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: