Георг Спартански за листата на МК „Демократична България“ (СДС, БЗНС), с номер 68: „ИМАМ ДОВЕРИЕ В ТЯХ!“

25.10.2019 12:16

 Според „Екзакта“ Георг Спартански печели на първи тур

„Вярвам в по-доброто бъдеще на Плевен и вярвам в градивната сила на всичките десетки хиляди плевналии, с които днес заедно изграждаме новия Плевен. Вярвам, защото Плевен винаги е бил град на достойни хора”, каза кандидатът за кмет Георг Спартански снощи на закриването на предизборната си кампания в Драматично-куклен театър „ИванРадоев“.

Той подчерта, че винаги е бил благодарен на демократичната общност както отдясно, така и отляво, и не дели хората на цветове, на вяра и етническа принадлежност, както ще е и в следващия му мандат. „В тази тежка кампания, в която трябваше да понеса какво ли не на гърба си, има една  местна коалиция, която ме  подкрепи безрезервно. Тя се  състои от почтени хора, в която  има букет от специалисти и професионалисти, доказани в своята област”, коментира подкрепата на Местна коалиция „Демократична България“(СДС, БЗНС) и отправи призив хората да гласуват с номер 68 за общински съветници.

„Имам доверие в тях, вярвам в тях. И подчертавам, че независимо от резултатите на вота, ще работя с всички, както съм го правил досега. Разчитам на всички компетентни, почтени, професионалисти, които ще попаднат в Общинския съвет, за да вървим напред и да оправдаваме обществените очаквания”, каза Спартански.

Срещата завърши с прекрасните изпълнения на квартет „ГеоМарЧаЛо”.

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: