Мирослав Петров: Бъдещето на Плевен е заложено на карта. Изборът е само един: Победа на ГЕРБ с №43!

24.10.2019 7:53

„По време на дебата в БТВ основният интерес на водещия бе свързан с многократно повтаряния въпрос дали ГЕРБ в Плевен гледа в една посока. Днес отговарям както отговорих и пред цяла България. Кампанията показа, че ние сме единни, ние сме отбор, ние сме екипът, който ще възроди Плевен. Родният ни Плевен е в лошо състояние. Оценявам усилията на нашите съветници в последния мандат, но местната власт е като националната. Когато оперативната, изпълнителната власт не функционира добре, каквото и да прави законодателният орган, усилията им са напразни”, каза Мирослав Петров, кандидат за кмет от ГЕРБ по време на концерта на партията за закриване на кампанията за местни избори 2019.


„Плевен трябва да включи на нова скорост, за да догоним Южна България. Плевен може да бъде Пловдив на Севера. Налице са всички необходими условия за това. Благодарение усилията на правителството и лично на премиера Борисов съвсем скоро мечтата на поколения плевенчани ще е факт – магистрала „Хемус“ ще достигне до нас. В региона предстои да се реализират и големи енергийни проекти от национално значение – АЕЦ „Белене“ и газопровода „Балкански поток“.
Днес Плевен е в изолация. Общината ни е изправена пред демографска катастрофа. Вече сме под 100 хиляди, младите си тръгват. Решението в моята програма е само едно – инфраструктура, индустриална зона, проекти, нови работни места. Неслучайно предложих повишение на средните доходи с поне 500 лева. Готов съм да се заема от първия ден с тази задача, ако моите съграждани ми гласуват доверие”, категоричен бе Мирослав Петров.
„В битката за развитието на Плевен не сме сами. В кампанията ни подкрепи вътрешният министър Младен Маринов, при нас дойдоха вицепремиерът Томислав Дончев и спортният министър Красен Кралев. Те застанаха зад нас, дадоха идеи как да наваксаме с инвестициите, с европрограмите, със спортната инфраструктура. Проведох две срещи с премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Неговото послание е само едно – спечелете доверието на плевенчани и после аз лично ще помогна на Плевен”, заяви пред събралото се мнозинство г-н Петров.


„Днес бъдещето на Плевен е заложено на карта. Или продължаваме застоя със Спартански или тръгваме по нов път. Или се развиваме в тясна комуникация между държавата и местната власт или ще продължим да сме терен за уикенд туризъм – идват от София или чужбина, снимат се за фейсбук и отпътуват. Пътят е само един – бюлетина 43 за кмет на Плевен от ГЕРБ и мнозинство на ГЕРБ в Общинския съвет. Но ще ви разочаровам, ако някой си мисли, че след това ни очаква празненство. Не – очаква ни много работа, за да наваксаме щетите от четири години безвремие. Вярвам във вас, знам че ще се справим. Повярвайте и вие. В неделя с бюлетина 43”, призова избраникът на Бойко Борисов.
Вечерта продължи с концерт на невероятния Миро.

Пресцентър на ПП ГЕРБ – Плевен, PR публикация
Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: