„Топлофикация- Плевен“ ЕАД засажда дръвчета с част от спестените средства от преминаването към електронни фактури

23.10.2019 15:30

През седмицата „Топлофикация – Плевен“ ЕАД организира засаждане на 3 броя дръвчета в детски учебни заведения-клиенти на Дружеството. Инициативата е във връзка с възможността за издаване на електроннифактури, с цел подобряване информираността на нашите клиенти и пестенето на хартия, а от там и емитирането на по-малко вредни емисии в природата.

„Засаждането на дървета е един от най-лесните начини да подобрим света, в който живеем. Дърветата създават въздуха, който дишаме и филтрират замърсяването, освен това са красиви и зелени, доказано правят хората по-спокойни и здрави. Но това не е всичко, да засадиш дърво и да оставиш следа е нещо, което всяко човешко същество трябва да изпита. Искаме децата да се влюбят в природата, защото, ние хората, защитаваме и се борим за това, което обичаме, а Земята има нужда от нашата помощ.“

С това мото изпълнителният директор на „Топлофикация – Плевен“ ЕАД  инж. Йордан Василев и  негови служители засадиха дръвчета в ДГ „Щастливо детство“, ОДЗ „Звънче“ и ДГ „Слънце“ гр. Плевен. На директорите на градините г-жа Иванова, г-жа Дончева- Маринова и г-жа Добрева бяха връчени приветствени писма, а на децата бяха раздадени знамена и балони.

От своя страна те поздравиха г-н Василев и всички присъстващи с песни и стихотворения и разказаха как трябва да се опазва природата и колко е важно да се засаждат дървета.  Децата участваха лично в процеса на засаждане, като поливаха дръвчетата с малки лейки, което  породи много вълнение и интерес от съвместното начинание.

Всички участващи приветстваха добрата инициатива на „Топлофикация-Плевен“ ЕАД. Директорите на учебните заведения предадоха на г-н Василев благодарствени писма относно инициативата.

Снимки и информация: „Топлофикация – Плевен“ ЕАД

#тагове:

НАЙ-НОВИ: