Мирослав Петров: Плевен ще има обходен път до 2020-а

23.10.2019 16:20

„Плевен ще има обходен път и връзка с автомагистрала „Хемус”. Първоначално бяха разгледани шест варианта, три отпадната, три останаха. Работи се и до 2020 година той ще е факт. Така притесненията на плевенчани, че през центъра на града ще се движат колони от тирове, ще отпадне”, категоричен бе кандидатът за кмет на ГЕРБ – Плевен Мирослав Петров на среща с работещите в най-голямата машиностроителна фирма в града.


„За да има работни места в Плевен, трябва да има добра пътна свързаност, която ще бъде подсигурена с достигането на магистрала „Хемус” до нас, но трябва да бъдем подготвени. В предстоящия четири годишен мандат на новата местна власт предстоят два важни проекта, за които държавата работи много интензивно – АЕЦ – Белене и изграждането на Балкански поток. Те неминуемо ще доведат по по-голяма заетост, инвестиции и дивиденти в града като цяло”, добави още г-н Петров.


Той бе категоричен, че ГЕРБ не обещава чудеса. „Тук сме, за да поемем пред вас изпълними ангажименти, че ще подобрим инфраструктурата, ще инвестираме в кварталите и индустриалната зона, така че да привлечем повече инвеститори в Плевен и общината. Като се повиши конкурентоспособността, по естествен пазарен принцип ще се повишават и доходите. И вашата фирма е на практика доказателство за това”, каза още г-н Петров.

Пресцентър на ПП ГЕРБ – Плевен, PR публикация
Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: