МБАЛ „Свети Панталеймон“ – Плевен обявява конкурс за лекар, специализант по нефрология

22.10.2019 12:20

На основание чл.17, ал.3 отНаредба № 1 от 2015г., изм. ДВ 58/23.07.2019г. за придобиване на специалност в системата на Здравеопазването

„МБАЛ  СВЕТИ ПАНТАЛЕЙМОН-ПЛЕВЕН” ООД ОБЯВЯВА КОНКУРС

за длъжността Лекар, специализант по Нефрология

  1. Изисквания към длъжността: висше медицинско образование, членство в БЛС, стаж в „МБАЛ СВЕТИ ПАНТАЛЕЙМОН – ПЛЕВЕН” е предимство.
  2. Начин на провеждане на конкурса: интервю
  3. Необходими документи, които кандидатите следва да представят за участие в конкурса: заявление за участие в конкурс – свободен текст, автобиография, копие на диплома за завършено висше медицинско образование, удостоверение от БЛС
  4. Документите следва да бъдат представени лично или чрез пълномощник /нотариално заверено пълномощно/ в срок от 1 месец от публикуване на обявлението в сградата на „МБАЛ СВЕТИ ПАНТАЛЕЙМОН – ПЛЕВЕН” Отдел Счетоводство – всеки работен ден от 09.00 до 17.00 часа.
  5. Списъците и други съобщения във връзка с конкурса ще се обявяват на информационните табели във фоайето на входа на „МБАЛ СВЕТИ ПАНТАЛЕЙМОН – ПЛЕВЕН” ООД.

След приключването на приема на документите кандидатите ще бъдат поканени за събеседване с комисия и Управителя на болницата. 

Краен срок за приемане на документи – 22.11.2019год.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: