Единственият път за възраждане на Плевен е тясна комуникация между държавна и общинска администрация

22.10.2019 7:12

Мирослав Петров се срещна с премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на неговата инспекция на участъка от газопровода „Балкански поток“, който ще се строи в региона на Плевен. За пореден път стана ясно, че нашата община не е готова да посрещне магистралата, големите инфраструктурни и енергийни проекти, които ще се реализират в областта. А именно те ще донесат нови инвестиции в Плевен, повишение на доходите, жизнения стандарт и покупателната способност.

Премиерът Борисов сподели нашата критика за състоянието на спортната инфраструктура в Плевен и факта, че 2 милиона от парите на данъкоплатците към днешна дата са отишли на вятъра. За съжаление многофункционалната спортна зала „Арена Плевен“ не съществува, средствата са потънали и нищо не е направено.

Министър-председателят потвърди и друга наша теза – правителството прави много за Плевен, отпускат се пари за магистрала, за други съоръжения, но няма кой да спечели проектите. Премиерът Борисов пое ангажимент в най-кратки срокове, след като ГЕРБ спечели изборите в Плевен, да помогне на местната власт относно най-важните програми и проекти, които предстоят пред нашата община. Много работа и тясна комуникация между държавата и общинската администрация – това е единственият път за възраждане на Плевен.

Пресцентър на ПП ГЕРБ – Плевен, PR Публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: