Нов спортен комплекс откриха в Левски

21.10.2019 14:08

В истински празник на доброто се превърна откриването на спортния комплекс в град Левски на 20 октомври. Местният предприемач Георги Венциславов и цялото му семейство с подкрепата на Община Левски подариха на децата , на хората в град Левски прекрасна възможност за спорт и развлечения .За стореното добро Георги Венциславов получи благодарността на хората в град Левски. Той връчи символичния ключ на спортния комплекс на децата с пожелание да спортуват , да постигат успехи и го пазят.


Добрите дела са ключът, който прави хората щастливи, беше очевидно. Те са пример, надежда и прозрение за бъдещето. Добрината не е наука, а действие, доказа местният предприемач Георги Венциславов.
Радостното събитие откриха с танц и красота мажоретките на град Левски с ръководител Соня Дунева.Със състезания по баскетбол,футбол, хандбал и волейбол за момичета и момчета, млади, стари и ветерани продължи празничния ден.
Събитието с благодарност уважиха г-жа Александрова ,г- н Домеников, г-жа Чолакова, учители, представители на институции, организации, гражданите на град Левски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: