Филиз Хюсменова в Плевен : Много ми се иска в Плевен да усетим повече енергия, по-голям заряд!

21.10.2019 12:50

Зам.-председателят на ДПС Филиз Хюсменова в Плевен, за да присъства на срещата на женски дружества от Плевенска област.


„Плевен е град, в който има много история и култура, град, в който имаше много промишленост и структуро-определящи предприятия. Беше град, в който имаше много млади хора, работа, и перспектива, и хоризонти. Днес нещата очевидно изглеждат по различен начин и вие най-добре го усещате, защото тук е вашия дом и искате Плевен да изглежда по един по-европейски стандарт”, каза пред присъстващите Хюсменова.
Според нея, ако жените искат да променят нещата, трябва да имат повече самочувствие, защото те могат да управляват с много силна ръка, облечена в кадифена ръкавица. „Много ми се иска в Плевен да усетим повече енергия, по-голям заряд. Плевен има какво още да даде на ДПС. –  коментира Хюсменова. – ДПС има много висок международен статут и този статут валидира претенцията им за либерална партия – единствена представена в българския и в европейския парламент. Нека Плевен да покаже на тези избори елит и европейско ниво, и висок стандарт!“


Според нея сега е моментът ДПС в Плевен да покаже, че има изключително интелигентни, образовани, отдадени на каузата жени, които могат да направят нещата много по-добри”.
Велислава Кръстева, водач на листата на ДПС за общински съветници допълни, че: „ДПС никога не е била най-многобройната или най-голямата в България, но също така е вярно, че ние сме най-интересните, най-важните и най-можещите сред всички други партии”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: