Плевенските полицаи първи в стрелба с пистолет на турнир „Кракра“ в Перник

21.10.2019 10:06

Турнир по стрелба с пистолет „Кракра“ събра на 18 октомври в Перник 16 отбора от различни структурни подразделения на МВР. Това бе осмото поредно издание на Републиканския турнир. Организатори на събитието бяха ОДМВР – Перник и Центъра за бойна подготовка и спорт при Академията на МВР. Участниците от ОДМВР – Плевен бяха Лидия Петкова, Анелия Петрова, Илиян Георгиев, Людмил Христов и Борислав Чоранов. В комплексното класиране те станаха първи и завоюваха купа. Втора куба беше присъдена след оспорваната надпревара в отборното класиране при жените, където плевенчанки са трети. Достойно се представиха нашите стрелци в индивидуалните надпревари. Лидия Петкова отново демонстрира точен мерник при жените, а Илиян Георгиев при мъжете.
Директорът на ОДМВР – Перник връчи плакет на победителите.
Плевенският тим традиционно печели отличията на турнира „Кракра“ в Перник. На миналия формат през 2018 година те отново се окичиха с медали като победители в комплексното класиране. Новият сезон предстои, а с него и бъдещите отличия.
Ръководството на ОДМВР – Плевен поздравява състезателите и пожелава здраве, спортни победи и професионални успехи в борбата с престъпността и осигуряването на ред и законност.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: