Виктор Илиев: Ще работя за развитието на общината и социалното благоустройство на жителите!

18.10.2019 8:07

Виктор Илиев е роден 1980г. в побратимения на Плевен руски град Ростов на Дон, а от 4-годишен живее в Плевен. Семеен, с две деца.
Завършил ГПЧЕ – Плевен, УНСС с направление „Управление на инфраструктурата „ и СА „ Д. Ценов „ – Свищов в направление „Инвестиционен Мениджмънт„. Работил е като управител в хотелиерството и търговски дружества, а в настоящия момент – Франчайз на Техномаркет Плевен.Неговото хоби – леководолаз, ловджия, ски. Занимавал се е също с кикбокс и други бойни спортове.
Виктор Илиев е кандидат за общински съветник от листата на Коалиция „БСП за България“ в Плевен.

– Основните качества, които Ви характеризират?
– Принципиалност и целенасоченост. Въз основа на тези качества съм постигнал всичко което имам. В професионален и образователен контекст съм завършил ГПЧЕ – Плевен, УНСС с направление „ Управление на инфраструктурата „ и СА „ Д.Ценов „ – Свищов в направление „ Инвестиционен Мениджмънт „.
Минал съм целият път от общ работник, през управител в хотелиерството и търговски дружества, та до настоящия момент – Франчайз на Техномаркет Плевен. Също така, се занимавам със земеделие и професионално обучение. Имам опит и в сферата на капиталовите пазари, където съм се занимавал с инвестиционна дейност.
– Защо избрахте БСП ?
– Както всеки друг човек съм имал възможност да симпатизирам или да членувам във всяка една партия в България. Единствено БСП отговаря на чисто житейските и лични принципи, на които държа – социална отговорност и визия за развитие. Отдавна се включих в БСП и до момента позицията ми не се е променила.
– Настроението в навечерието на предстоящите избори ?
– Ентусиазиран съм. Вярвам, че жителите на общината ще реализират своя информиран избор и ще можем да променим както града, така и малките населени места в общината.

– На какво ще заложите, ако бъдете избран за общински съветник ?
– Отговорът няма как да бъде кратък…
Преди всичко общинският съветник е човек, както всички останали. Това ще рече, че върху професионалната му дейност рефлектират както опита, така и личните му качества. Принципиалност и целеустременост са моите, както и категорична визия за регионалното развитие на бъдеща по-ефективна община Плевен. По-ефективна за жителите чрез :
• По-ефективна публична администрация и качествено управление на същата. Генериране на различен образ на администрацията и общината като инвестиционна локация.
• Устойчиво териториално развитие и възраждане на туристическия сектор
• Повишаване качеството на живот
• Социален капитал – тук включвам здравеопазване, заетост и социално включване и спорта.
– Как виждате работата си в бъдещия Общински съвет ?
– Определено смятам, че функцията на общинският съветник е да работи за града. В този смисъл, съм над междупартийни идеологически различия или лобирания . Убеден съм, че общата визия трябва да бъде развитието на общината и социалното благоустройство на жителите. Все пак, Плевен е нашият Дом и трябва да го подредим !

Пиар-публикация
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: