С благодарност за добрата съвместна работа завърши мандат 2015 – 2019 г. на Общински съвет – Плевен

17.10.2019 11:11

 

„Преди четири години всички ние влязохме в този Общински съвет от различни партии, но обединени от желанието да направим най-доброто за Плевен. За изминалите месеци от мандата ни в тази зала в спорове и дискусии взехме редица важни решения за Плевен и за общината. Споделяхме и не един празничен повод – в личен и обществен план. Днес искам да благодаря на всички за добрата съвместна работа, която смятам, че имахме. Защото въпреки различията в мненията ни по редица въпроси – нашите спорове и решения винаги са били с мисъл за Плевен.“

С тези думи председателят на Общински съвет – Плевен, Мартин Митев закри днешното, последно за този мандат заседание, и постави финал на Мандат 2015 – 2019 година. Той определи работата в местния парламент през мандатните четири година като диалогична и пожела на съветниците позитивна предизборна кампания, с добри идеи за развитието на града и общината.

Последното заседание на Общински съвет – Плевен, продължи около два часа, като по време на него бяха приети решения по 19 предложения. На финалната сесия в Заседателната зала в сграда „Гена Димитрова“ общинският съветник Антон Георгиев почерпи колегите си общински съветници за раждането на сина си Александър.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: