„Серьожа е много тъп ” с премиера тази вечер в ДКТ „Иван Радоев” – Плевен

17.10.2019 7:15

„Серьожа е много тъп“ е заглавието на най-новия спектакъл на Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ – Плевен, чиято премиера е тази вечер от 19 часа. Режисьор е Васил Василев, а в ролите почитателите на театралното изкуство ще видят Антъни Пенев, Адриан Филипов, Иван – Александър Дойчев, Йоана Кирчева, Петьо Кръстев/Емил Николов. Сценографията е на Константин Вълков, анимация Николай Димитров и музика – Милен Апостолов.

Пиесата „Серьожа е много тъп“ е на един от най-поставяните в момента автори на театралната сцена в Русия – Дмитрий Данилов.

Малко от сюжета:

Трима куриери от мистериозна фирма за доставки нахлуват в живота на програмиста Серьожа. Те са шокиращо странни и провокират куп въпроси – защо са трима, защо трябва да останат точно час в дома му преди да оставят странния пакет, който носят, кой стои зад тях? Ежедневието на младия човек се превръща в абсурд, защото в думите и действията на посетителите няма никаква разумна логика! Всичко е подчинено на някаква необяснима тайна. Пълна безпомощност, несигурност и паника обземат Серьожа. Нещо ирационално витае във въздуха.
Постепенно комедията се превръща в психотрилър, а в манипулативната игра са въвлечени и зрителите, които постоянно си задават въпроса: какво, всъщност, има в пакета?

Билети на касата в театъра всеки работен ден от 9.00 до 19.30, в събота – от 9.00 до 13.00
за справки – 064 834376, 0878 931419
билети онлайн: https://www.theatre-pleven.bg/

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: