Найден Зеленогорски: Уверени сме, че Георг Спартански ще спечели изборите още на първи тур

17.10.2019 14:52

Все по-уверени сме, че Георг Спартански може да спечели изборите още на първи тур и ще работим за това. Това заяви днес на пресконференция на Местна коалиция „Демократична България – Обединение“ /СДС, БЗНС/ бившият кмет на Плевен Найден Зеленогорски. Той подчерта, че според техни проучвания става въпрос за 1000 – 1500  гласа, които ще решат дали ще има втори тур на изборите за кмет на община Плевен. Ние ще направим всичко възможно да има само първи тур, каза Зеленогорски.

По повод предизборната кампания той коментира, че се вижда как „си подават топката всички кандидати срещу Спартански“. „Очевидно е, че всички са се обединили срещу г-н Спартански, но голямата новина за тях е, че гражданите подкрепят г-н Спартански“, категоричен бе Найден Зеленогорски. Той отново потвърди, че целта е спечелване на изборите още на първи тур като бъде осигурен и гръб на Георг Спартански в лицето на кметовете от Коалицията в малките населени места в община Плевен, както и чрез голяма група общински съветници в бъдещия местен парламент на Плевен.

„Всъщност разликата между миналия и предстоящия мандат на Общинския съвет в Плевен ще е тази, надявам се, г-н Спартански да има мнозинство. Именно мнозинството в Общинския съвет ще облекчи много работата му, но и ще даде шансове за развитие на общината“, добави още Зеленогорски.

Той припомни, че за листата с кандидати за общински съветници и за кметове в населените места на община Плевен, издигнати от Местна коалиция „Демократична България – Обединение“ /СДС, БЗНС/, се гласува с номер 68 в интегралната бюлетина, а за Георг Спартански за кмет на община Плевен с номер 70.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: