Д-р Калин Поповски: Основните приоритети пред Плевен са чистотата, инфраструктурата и довършване на недостроените спортни обекти

17.10.2019 10:10

„Плевен има сериозни проблеми, които пречат на неговото развитие. На центъра всичко е наред, но около него всичко е мизерия и изпълнено с проблеми- обяви кандидатът на ВМРО- БНД за кмет на община Плевен д-р Калин Поповски – около Плевен е пълно с незаконни сметища. Инфраструктурата е под всякаква критика.” В дебата на кандидат-кметовете за община Плевен по БТВ, той защити тезата, че трябва да има законност и да се използват всички законни мерки за премахване на незаконните сметища. С активното съдействие на д-р Поповски като депутат са осигурени над 1 млн. лв за ремонт на Университетска болница „Д-р Георг Странски”, в момента е пред завършване на паметник, посветен на Дойранската битка, където основен двигател на идеята е ВМРО.

Основните приоритети пред д-р Поповски при управление на община Плевен са законност, ред, сигурност, инфраструктура, чистота, спортни обекти, карго летище, разкриване на работни места, за да се задържат младите в града. Трябва активно да се търси съдействието на държавата, за довършване на спортната зала и основен ремонт на стадиона. „Младите са бъдещето на Плевен и трябва да създадем условия те да останат в града ни.”, заяви кандидатът на ВМРО за кмет на община Плевен.

Д-р Поповски подробно разясни как ще реализира идеите си и основните си приоритети при управление на община Плевен.

ВМРО – Плевен, PR Публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: