Край на проблема с водата и изграждане на околовръстно с д-р Цветан Костадинов кмет на Червен бряг

17.10.2019 11:02

Най-големият проблем за жителите на община Червен бряг – качеството на питейната вода, ще бъде решен от д-р Цветан Костадинов като бъде избран за кмет. Кандидатът на ГЕРБ се срещна със заместник-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, от когото получи зелена светлина за проектите, които ще сложат край на проблема с водоснабдяването.

Д-р Цветан Костадинов получи уверение, че в рамките на кметския му мандат старите водопроводни мрежи могат да бъдат подменени, както и да се стартира изграждането на пречиствателна станция за питейната вода.

„С г-н Нанков коментирахме и възможностите за изграждане на околовръстен път, който да пренасочи трафика на тировете през индустриалната зона. Това е изключително важен проект за Червен бряг, който също ще започнем“, каза Костадинов.

Кандидатът за кмет на ГЕРБ ще получи съдействие за решаването на проблема със свлачищата, както и за ремонта на пътни участъци от републиканската мрежа, която пострада след падането на мостовете.

На срещата присъства и народният представител Пламен Тачев, който през годините помогна изключително много за облагородяването на града и съдейства за добрата комуникация между изпълнителна, местна и законодателна власт.

Д-р Цветан Костадинов се срещна и с Красимир Велчев – член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и зам.-председател на парламентарната група. Той се запозна с програмата на Костадинов и заяви, че в лично качество пък и ръководството на партията го подкрепя. „Ние подкрепяме хора, които са се доказали в професията, в обществото като личности. Ние сме сигурни във вашите качества. Надявам се и жителите на Червен бряг да ви повярват“, заяви Велчев.

ПП ГЕРБ, PR Публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: