Кандидатите на АБВ Цветан Антов и Веселин Плачков се срещнаха с жители на „Сторгозия“

15.10.2019 12:45

Лошата инфраструктура е един от проблемите, които жителите на квартал „Сторгозия” поставиха пред кандидата за кмет от ПП АБВ и втория в листата – актьора Веселин Плачков.

Неформалната среща в квартално кафене привлече почитатели на популярния актьор, които получиха автограф от него. Хората използваха възможността да споделят своите проблеми, като на едно от първите места посочиха лошата инфраструктура в един от най-оживените квартали на Плевен. Кръстовище, на което ежедневно пресичат децата от Математическата гимназия, няма нито една пешеходна пътека. Тротоарите са обсипани с кратери (освен неправилно паркиралите автомобили) и на майките с колички е невъзможно да се придвижват по тях, а са принудени да слизат на шосето. Което също е осеяно с дупки… Това са само част от конкретно споменатите места.

„Ще поставим проблемите на хората и от кварталите на Плевен на дневен ред в следващия местен парламент и ще настояваме за бързото им разрешаване. Ние спазваме нашите обещания”, пое ангажимент Цветан Антов от името на ПП АБВ.

Пресцентър на ПП АБВ – Плевен, PR публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: