Д-р Калин Поповски: Трябва да създадем по-добри условия за живот на плевенчани

15.10.2019 7:49

Кандидатът на ВМРО-БНД за кмет на община Плевен д-р Калин Поповски представи своите виждания за подобряване живота на плевенчани. Това стана по време на организирания дебат между кандидатите за кмет на община Плевен. Д-р Поповски засегна всички теми, които вълнуват нашите съграждани.
„Основният проблем на Плевен е липсата на реализирани големи и значими проекти. В общинската администрация има такъв отдел, но не се използват неговите възможности. Липсата на проекти води до загуба на възможности и пари“, сподели д-р Поповски. Плевен е град с традиции в спорта, но в момента той е на точка на замръзване. Не се търси диалог със спортните клубове, инфраструктурата е в окаяно състояние. Трябва да се намери кардинално решение за подпомагане на спортните клубове, като се даде приоритет на спортовете с национално значение и с традиции за града ни.“
Друг основен проблем за гражданите на Плевен е непрекъснатото повишаване на данъците. Данъците се повишават, но такса смет така и не покрива разходите, като се налага дофинансиране от общината. Според д-р Поповски това се дължи на лошо управление от страна на общината, като се вдига цена, без да се подобрява качеството. Една от основните задачи пред кандидата на ВМРО- БНД за кмет на община Плевен е решаване на проблема с бездомните кучета. В момента има искове за хиляди левове от ухапани граждани, като община Плевен до момента няма спечелено дело.
Д-р Поповски отговори изчерпателно на всички зададени му въпроси от неговите опоненти и гражданите по време на дебата.

Пресцентър на ПП ВМРО-БНД – Плевен, PR публикация
Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: