На връх Шипка ДГ „Щастливо детство“ – Плевен постави началото на нов проект

14.10.2019 8:09

„Заедно можем повече!“. Под това мото деца, родители и учители от ДГ „Щастливо детство“ – Филиал „Приказен свят“ – Плевен се изкачиха на връх Шипка и пред Паметника на свободата поставиха началото на съвместен проект между детската градина и семейството на тема: „Да опознаем родината заедно“. Проектът е част от работата на детската градина по гражданското възпитание на децата от предучилищна възраст. Целта е опознаване на родината чрез посещения на знакови природни и исторически обекти, възпитаване в чувство на патриотизъм, национална гордост и изграждане на ценностната система на подрастващите.

През изминалия уикенд децата от група „Бонбончета“, придружени от своите родители и учители Магдалена Петкова, Павлина Илиева и Христинка Нягова, посетиха още някои значими национални обекти като: Етнографски комплекс „Етъра“, гр.Трявна, Пещерата „Бачо Киро“ край град Дряново, миниатюрите в музея на открито „Малка България“ в гр.Велико Търново!
„Благодарим на родителите, които повярваха в нас, прегърнаха идеята и станаха част от екипа за съвместна работа! Силни сме, когато сме заедно!“, споделиха от детската градина.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: