Антон Дацински и Карас от ККС „Студенец“ – Садовец спечелиха Купа България за 2019 година!

14.10.2019 15:46

Клуб по конен спорт „Студенец“ – Садовец, със съдействието на БФКС, организира през уикенда едно от най-големите и интересни състезания в спортния календар на федерацията за 2019 година – Турнир „Студенец“ и финал на Купа България 2019. Изпитанията започнаха на 11-ти и продължиха до 13 октомври, неделя, като най-атрактивните паркури бяха финал на Купа България и Гран При Студенец.


Състезателят от клуба домакин /Клуб по конен спорт „Студенец“ – Садовец/ Антон Дацински показа безупречна езда и заедно с невероятния си жребец Карас грабнаха поредната титла за този сезон – Купа България за 2019 година!
Негови подгласници станаха: Георги Георгиев с кобила Кателина Б, Калин Неделчев с Даридо Б, Владимир Спасов с Аполон и Ленко Ангелов с Карисима.


В изпитанието „Гран При Студенец“ височината на препятствията беше 140 см, като Антон Дацински и неговите кобили Джесика и Бамби отново бяха в почетната тройка. Само с 1 секунда Ивайло Бонев и Нимбус бяха по-бързи от Антон с Джесика, и спечелиха купата за Гран При. Трета остана Бамби.
Организаторите бяха подготвили прекрасни условия, за да се получи страхотно тридневно състезание, което зарадва публика, участници, собственици и всички,които станаха част от турнира.
Снимки: Плевен за Плевен и ККС „Студенец“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: