Мирослав Петров: Дългогодишната мечта на Плевен – магистрала „Хемус”, се приближи с още 9 километра

12.10.2019 13:20

Вчера премиерът Борисов направи поредната стъпка за осъществяване на магистрала „Хемус“ като откри участъка Ябланица-Боаза. В резултат дългогодишната мечта на Плевен и всички жители на Северна България се приближи с още 9 километра.
„В първия ми работен ден като кмет на Плевен ще направя среща с МРРБ и АПИ относно свързаността на Плевен с магистралата. Връзката на Плевен с „Хемус“ трябва да се извади от центъра на града. Ако това не се случи, тежкият трафик ще е проблем както за плевенчани, така и за бизнеса в индустриалната зона. Той ще продължи да бяга от общината, въпреки че има магистрала”, заяви по този повод кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен.
„Кметът Спартански и местната администрация са длъжници на плевенчани. Те не са готови с проекти, разчети или стратегия как Плевен може и трябва да се възползва от близостта с магистралата. В следствие от това нашият град е на път да изпадне в тежка изолация. Липсата на визия и работата на „парче“ е основната слабост, която всички в града виждат в досегашния модел на управление. А главната причина е влошената комуникация между кмета Спартански и държавата. Това категорично ще се промени, ако нашите съграждани гласуват доверие на мен и моя екип от ГЕРБ”, категоричен е Мирослав Петров.

Пресцентър на ПП ГЕРБ – Плевен, PR публикация
Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: