55 идеи за промяната на Плевен

11.10.2019 15:11

С 55 идеи за развитието на Плевен ДПС – Плевен влезе в кампанията за местния вот. Представяме ви следващата част от листата за общински съветници и техните идеи за развитието на града:

ДПС представи програмата си за управление на Плевен с 55 идеи за промяната на общината

11. Илхан Куртаджъ

Роден на 10 март в гр. Плевен. Магистър по педагогика и история от ВТУ „Св.св. Кирил и Методий“.

Плевен има нужда от промяна в областта на образованието.

Необходима е стратегия за развитието на сектора в община Плевен за периода 2019-2023 г. Европейските политики за образование предлагат обмен на добри общообразователни практики. ДПС са верни на Евроатлантическата ориентация и на образователната традиция в община Плевен, която е добра основа за изграждането на стратегия за образование и обучение. Трябва да се работи за равен достъп до качествено образование на всички и подготвянето на качествен човешки капитал за реализиране в икономиката на общината. повишаване на качеството на образованието и обучението. Част от мерките за постигане на това е осигуряването на адекватна и иновативна образователна среда във всички учебни заведения на областта. Това всключва интерактивни методи на преподаване, аудио визуална техника и съвременна методика на преподаване, интеграционни процеси и активно гражданско участие. За да бъдат постигнати тези цели, са необходими усилията не само на община Плевен, но и на плевенската общественост, частният и неправителствения сектор.

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

13. Первис Мутиев

Роден на 28 май в гр.Плевен. Завършва „Компютърни техники и технологии“ в ПГМЕТ гр. Плевен. Висше образование завършва в Университета на Мармара, гр.Истанбул, специалност „Банково дело“. Областен председател на Младежко ДПС гр. Плевен.

Промяна в инвестиционната политика на общината – това е необходимо, за да се отвори коридор за крупни инвеститори и Плевен да върне славата си на икономически център.

Местната власт трябва да търси тясно сътрудничество с Агенцията за инвестиции. Необходимо е промотиране на Плевен и общината пред чуждестранни контрагенти за привличане на инвеститори клас А, който се дава за обем на извършена инвестиция, брой на разкрити нови работни места и локализиране на бизнеса в определен регион в България. Необходимо е да бъдат обособени терени, които да бъдат предложени на Национална компания „Индустриални зони“ за привличане на инвеститори. Общинските съветници трябва да работят в интерес на хората, да успеят да върнат нашите приятели от чужбина в своя град!

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

14. Шенсес Азизов

Роден на 23 януари в гр.Плевен. Завършил „Машиностроене“ в СПТУ „Георги Петров“. Общински председател на ДПС Плевен. Общински съветник от ДПС в периода 2015-2019.

Необходима е и промяна в областта на спорта.

Плевен се гордее със своите шампиони и трябва да възроди традицията да дава таланти на българския спорт. Необходимо е да се изградят нови спортни площадки за баскетбол, волейбол, стрийтфитнес, съоръжения за скейтборд. Нашите усилия и ще бъдат насочени към ремонт на градския стадион, възтановяването на ученическата спортна школа, възстановяването на гребните бази и градския плувен басейн. Целта ни е да имаме поне петима общински съветници, за да постигнем това в името на плевенчани.

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

Пресцентър на ДПС – Плевен, PR публикация
Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: