От Плевен днес стартира социално-информационната кампания “Пътят на предприемача”

10.10.2019 7:10

 

В Плевен днес ще се проведе обучение, насочено към младите хора до 25 години, което е част от социално – информационната кампания “Пътят на предприемача”. Тя се организира от консултантската компания Consendo. Плевен е първият град, който ще е домакин на проявата, а изборът му не е случаен – това е град с изключително културно-историческо минало, но и град на младите хора с потенциал да допринасят за бъдещето му, казват организаторите.

Обучението днес ще се проведе от 13 часа в конферентната зала на сграда „Гена Димитрова”. Акцентите ще са върху това как младите хора да се научат да бъдат предприемачи, да изградят предприемачески дух, да имат умения за управление на личните си финанси. Ще бъдат представени лекции, обсъждани различни казуси и ще бъдат давани примери за създаване на бизнесплан и практически решения за стартиране на бизнеси без пари.

Покана за участие в обучението е отправена към ученици в 11 и 12 клас от Плевен, както и към регистрирани в Бюрото по труда младежи до 25 години.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: