55 идеи за промяната на Плевен

08.10.2019 10:33

С 55 идеи за развитието на Плевен ДПС – Плевен, влезе в кампанията за местния вот. Представяме ви първата част от листата за общински съветници и техните идеи за развитието на града:

ДПС представи програмата си за управление на Плевен с 55 идеи за промяната на общината

2. Енгин Кючуков

Роден на 26 август в гр.Плевен, завършва аграрна икокномика в СА „Д.А. Ценов“ – Свищов. Зам.-предстедател на Съвета на директорите и Изп. директор на Агропласмент и търговия ЕАД в периода 2002-2009. В периода 2013/2014 заема длъжността зам.-областен управител на Плевен, дългогодишен областен предедател на ПП ДПС Плевен от 2006.

Плевен се нуждае от осъществяването на политики, които да привличат инвестиции и да развиват общината

Като личен приоритет приемам изграждането на зала Арена Плевен. През 2013 г. извоювахме 12 млн. лв финансиране за нея, но строежът на залата спря. Плевен е спортен град – развиваме волейбол, баскетбол, футбол, изграждаме национални състезатели. Любимият на всички ни „Спартак Плевен“ играе мачовете си в Ловеч. Това е унизително за град със спортни традиции. ДПС има своите лостове да осигури средства за рехабилитация на градския стадион. Възстановяване на ученическата спортна школа, изграждане на спортни площадки за баскетбол, тенис, волейбол, площадка за скейтборд – това е моята визия за развитието на спортен Плевен, с когото всички отново да се гордеем.

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

3. Васил Петков

Роден на 3 декември в Плевен. Учи право в УНСС. Владее английски език. Общински председател на Младежко ДПС Плевен и ръководител на офиса на евродепутата Илхан Кючюк.

Плевен има нужда от промяна в областта на младежкото образование

Ние знаем и можем да реализираме тази промяна. Неслучайно 55 на сто от нашата листа е с млади и образовани хора. Трябва да има ефективно взаимодействие между образование и бизнес. Въвеждането и развитието на дуалната система за обучение ще внесе баланса, чрез който училищата ще предоставят на бизнеса кадри в точния брой и с точните компетенции. За да могат младите хора да останат да живеят, работят и отглеждат децата си в Плевен и общината. В моите приоритети е изграждането на общински образователен център, в който да могат да придобиват квалификация и да се преквалифицират младежи до 30 години. Само така те ще бъдат конкурентоспособни на пазара на труда и ще могат да работят тук, а не да търсят възможности извън страната. Като общински съветник ще работя за общинска подкрепа за читалищната дейност и стартиране на програма за изучаване на майчин език в читалищата на общината.

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

4. Ристем Халкоглу

Роден на 24.01.1974 г. в Славяново. Занимава се със земеделие и животновъдство. Общински съветник от ДПС в периода 2015-2019.

Приоритет в работата ми ще бъде разработването на общинска програма за оземляване на безимотни и малоимотни със земеделска земя

Това ще създаде възможности за създаването на малки семейни стопанства, в които да е заето цялото семейство. Така по-бедните ще имат възможност да работят и да променят своя жизнен стандарт, да създадат поминък и условия децата им да останат и да развиват фамилното стопанство. Ние сме компетентен екип и можем да носим отговорност!

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

Пресцентър на ДПС – Плевен, PR публикация

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: