На голяма среща в село Муселиево ПП АБВ представи пълната си ли листа от 13 кандидати за общински съветници за предстоящия местен вот в община Никопол

07.10.2019 11:06

На голяма среща в село Муселиево ПП АБВ представи пълната си ли листа от 13 кандидати за общински съветници за предстоящия местен вот в община Никопол. Партията издига кандидати във всички села в общината, където се избира кмет. За да представи кандидатите на АБВ, в Муселиево бяха председателят на партията Румен Петков и кандидатът за кмет на Никопол Любомир Мачев.
Петков заяви пред жителите на с. Муселиево, че това е най-добрата листа в общината, защото са представени всички населени места, балансирана и професионално, и възрастово.


„Всеки кандидат има своята биография и участие в стопанския живот в страната, представени са трудовопроизводителните компании, земеделски производители, работодателите на територията на общината, големи фирми износители за ЕС на земеделски продукти“.


В рамките на представянето кандидатът за кмет на община Никопол Любомир Мачев акцентира върху три големи и значими резултата от участието на АБВ в Общинския съвет и в администрацията – реализирането на два проекта по осигуряване на техническо оборудване на домовете за домашен социален партонаж в Никопол и Черковица, социален проект за грижа за възрастните хора, в рамките на който беше осигурена и най-високата работна заплата в такъв тип заведения, проекти със социална насоченост за наемането на безработни и намаляване нивото на безработица и един от най-големите успехи, с помощта на ръководството на АБВ и лично на Румен Петков и президента Георги Първанов – съхраняването и осигуряването на МБАЛ Никопол и МЦ Никопол. Следваща голяма амбиция на кандидатите на АБВ в местния вот е безплатни ясли и детски градини за децата на Никопол.

Пресцентър на ПП АБВ, PR публикация
Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: