МК „Демократична България – Обединение“ /СДС, БЗНС/ откри предизборната си кампания с водосвет

06.10.2019 12:25

Местна коалиция „Демократична България – Обединение“ /СДС, БЗНС/ откри официално предизборната си кампания за Местни избори 2019 днес с водосвет и молитва за успех в храм „Свети Николай“. В църквата се събраха кандидатите за общински съветници на Коалицията и техни и поддрържници.

„Нашата листа с кандидати за общински съветници се отличава със своя позитивизъм. Освен това тя е изградена от професионалисти и всеки от тях може да помогне на Плевен със своите знания и умения“, подчерта водачът на листата на МК „Демократична България – Обединение“ /СДС, БЗНС/ доц. д-р Евгения Бързашка.

„Най-голямата сила на листата е, че ние сме заедно вече повече от 20 години. Т.нар. дясно обединение, което химера в страната, тук работи и продължава да работи и печели. Познаваме се, заедно сме и ще спечелим“, добави кандидатът за общински съветник под номер 2 в листата Христо Таслаков.

Найден Зеленогорски, бивш кмет на Плевен и подкрепящ листата на МК „Демократична България – Обединение“ /СДС, БЗНС/, обърна внимание, че водач на листата е представител на гражданската квота. „Ние заставаме зад независимата кандидатура на г-н Спартански за кмет и решихме, че в листата трябва да има силно присъствие на професионалисти, на хора, които не членуват в партии и на практика в първата десетка има петима души от т.нар. гражданска квота. Зеленогорски подчерта, че амбицията на Коалицията е да помогне на Георг Спартански да спечели още на първи тур. „Бихме сме обърнали към гражданите на Плевен да гласуват колкото се може по-активно, защото колкото е по-голяма избирателната активност, толкова е по-вероятно това да се случи. Другата наша цел е Коалицията да има най-голямата група в бъдещия Общински съвет на Плевен“, каза още Найден Зеленогорски. И призова плевенчани да гласуват с номер 70 за Георг Спартански за кмет на община Плевен и с номер 68 за листата с кандидати за общински съветници на МК „Демократична България – Обединение“ /СДС, БЗНС/.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: