Кандидатът за кмет на община Плевен д-р Калин Поповски почете празника на Демократическа партия – Плевен

06.10.2019 11:52

Д-р Калин Поповски, кандидати за общински съветници от листата на ВМРО-БНД, членове и симпатизанти почетоха 29-та годишнина от възстановяването на Демократическа партия-Плевен. Събитието се състоя на 5-ти октомври пред паметната плоча на основателя на Демократическата партия в града Асен Милчев.


Приветствено слово произнесе председателят на местната структура и кандидат за общински съветник Катя Христова. В речта си тя акцентира на значимостта на Демократическата партия у нас след Освобождението и влиянието върху политическата ни история на изявени личности като Петко Каравелов, Александър Малинов, Никола Мушанов.


Настоящият депутат и кандидат за кмет на община Плевен д-р Калин Поповски отбеляза в словото си историческата и патриотична роля на ВМРО за България. Той представи възможностите за връщане на инвестициите в Плевен с помощта на правителството чрез новите големи обекти като автомагистрала „Хемус“, АЕЦ Белене и др. „Трябва да върнем достойнството на Плевен сред най-големите и проспериращи градове в страната“, завърши словото си потомственият лекар д-р Поповски.

Купуването и продаването на гласове са престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: