АБВ представи кандидатите си за кмет на Община Плевен и общински съветници

04.10.2019 9:55

ПП АБВ откри официално в Плевен предизборната си кампания за местните избори на 27 октомври. На събитието в Артцентър Плевен пред членове и симпатизанти на партията бяха представени кандидатът на АБВ за кмет на Община Плевен Цветан Антов, както и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства. В откриването на кампанията в Плевен участие взе и лидерът на ПП АБВ Румен Петков.

„Смятам, че нашата листа е най-добрата от всички. Имаме кандидати за общински съветници, които имат свой бизнес, дават хляб на много хора, плащат данъци и са останали в Плевен, за да работят тук и да развиват града ни“, каза кандидатът на АБВ за кмет на Плевен и водач на листата на партията Цветан Антов. Той отбеляза, че в листата има и трима души под 30 години, което е знак към младите хора, които трябва да бъдат задържани тук, ако искаме Плевен да просперира. Като спортист, за мен изборите са едно състезание и смятам, че с номер 14, който съм носил през цялата си кариера и с който съм донесъл много победи за Плевен и България, отново ще постигнем победа, каза Антов.

Сред акцентите в своята програма Цветан Антов открои изграждането на приют за безстопанствени кучета, повече грижа за кварталите и малките населени места в общината, строеж на старчески дом, подобряване на спортната база, която в момента е в окаяно състояние. „Смятам, че имаме един добър колектив и аз съм горд, че съм водач на такава силна листа. Затова се надявам на тези избори с номер 14 да излезем, като победители“, заяви още той.

„Нашата листа е еманация на патриотичното мислене, на осъзнатата преданост към Плевен и региона. Затова искам да благодаря на всички кандидати, които са чест за Плевен и плевналии“, каза председателят на ПП АБВ Румен Петков. Ние нямаме парите на другите участници и може би това е съществена част от разликата, защото нашата листа и кандидатът ни за кмет са носители на три неща, които генерално ни отличават от останалите – почтеност и преданост към Плевен, сила на духа и енергия за Плевен и воля да подчинят личния си интерес на жителите на прекрасния ни град, изтъкна Петков.

Румен Петков отбеляза, че от 110 000 човека в момента Плевен има не повече от 70 000 жители, което е резултат от отровена атмосфера и съсипана икономика. „За да се промени това, първата ни задача ще бъдат безплатни ясли и детски градини и гарантиране на достъп до здравеопазване. И затова трябва да кажем на младите хора на Плевен „Ние искаме вас и вашите деца сега тук!“ И това, което можем да направим, е да им дадем сигурността, че децата им са желани. Да покажем нещо, което е генерално различно от поведението на ГЕРБ и БСП“, призова Петков. Тези избори са нашите избори и ако ние не направим силен избор, който може да работи с всяко едно правителство, независимо от неговия политически генезис, ще направим съществен пропуск, каза още той при откриването на кампанията на АБВ.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: