Йоана Константинова е №1 в схемата на Мастърс турнира „За наградите на SPORT DEPOT“

02.10.2019 14:30

През тази седмица ще се проведат Мастърс турнирите за най-добрите юноши и девойки до 13 и 15 годишна възраст. За трета поредна година надпреварата е „За наградите на SPORT DEPOT“. В състезанието ще се включат осемте най-добри български състезатели в отделните възрасти. И през тази година младите ни родни таланти постигнаха изключително много международни успехи. От най-голямата верига магазини за спортни стоки в България са осигурили награден фонд от 4 хиляди лева за състезанието. Той ще бъде рзапределен между призьорите в отделните възрасти във вид на ваучери за закупуване на спортни стоки от компанията.

Надпреварата при 15-годишните започва утре на кортовете на ТК „Дема“, гр.София. Номер 1 в схемата при юношите е Адрияно Дженев ТК „Хасково“, гр.Хасково, а водачка при девойките е Надежда Петкова ТК „Дема“, гр.София.

Състезанието при 13-годишните ще стартира в петък на кортовете на ТК „Свиленград“, гр.Свиленград. Първи поставен при юношите е Георги Георгиев ТК „Свиленград“, гр.Свиленград, а при девойките първа в схемата е Йоана Константинова ТК „Плевен-ПСК“, гр.Плевен.

Снимка: архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: