Плевенчанка е „Мис Туризъм България 2019“, ще представи страната ни на конкурс в Китай

27.09.2019 10:36

На изискана церемония в бална зала “Диамант” на хотел „Рамада” в София бяха избрани носителките на титлите за красота „Мис България Свят 2019” „Мис България Вселена 2019”.

23 представителки от цяла България са се впуснали в съревнование за най-желаните корони на националния конкурс. В рамките на надпреварата са били избрани общо 7 красавици, които ще представят българските обичаи и традиции на седемте най-големи конкурса за красота в света.

Сред отличените красавици е и 18-годишната Фани Апостолова от Плевен. Тя е получила титлата „Мис Туризъм България 2019”и ще представи страната на международния финал на конкурса „Мис Туризъм Свят 2020“ в Гуанджоу, Китай. Фани е висока 180 см., с мерки: 85-60-90. Тя е станала лице на “Bok Star Models” и е грабнала призовите ленти на “Ivet Fashion” и “Radiant Professional Make Up“. Ще припомним, че през пролетта Фани бе коронясана и за „Мис Плевен 2019“.

„Мис България Вселена 2019”е станала Лора Асенова, родом от град Бяла Слатина на 25 години, а короната на „Мис България Свят 2019” е получила Марго Купър на 26 години, българка с руски корени.

Всички победителки са били наградени с корони инкрустирани със злато, сребо и скъпоценни камъни, както и пътувания по избор до Минск, Беларус и Инстанбул. Победителките са получили и ВИП ваучери от Victoria Spa, и подаръци от “Kwiat” и “Cristal Zone”. Председател на журито е била Венета Кръстева, организатор на конкурса, лицензиант и директор на „Мис Свят” и „Мис Вселена” за България, а членове са били изпълнителите Васил Петров и Братя Аргирови, архитект Калин Диков, Зорница Атанасова – председател на политическо движение “Пред България”, Татияна Костадинова – председател на сдружение “Духовно огледало”, архитект Пламен Мирянов – основател на фондация “Нашият дом е България”, художник Ставри Калинов, нигерийския футболист Стивън Езе, модният фотограф Костадин Кръстев – Коко, Ивет Григорова – собственик на модна агенция “Ivet Fashion”, „Мис България Свят 2017“ – Вероника Стефанова, Гьорсел Кьоров – генерален мениджър х-л „Рамада” – София, Атанас Месечков – официален хореограф на конкурса и дизайнерът Стоян Радичев.

Тази година каузата на конкурса е била за деца в неравностойно положение. Затова организация „Бок Стар Моделс” и хотел „Рамада” са подкрепили деца от Дом за сираци „Св. Николай“ начело с йеромонах Йоан (отец Иван). На специално събитие, организирано в тяхна чест, децата са се срещнали с претендентките за короните и са избрали своите фаворитки.

Изпълнения на Васил Петров, легендарните звезди на българската естрада Братя Аргирови, фънк и джаз от духов оркестър “Джуниър Бенд” към СУ “Емилиан Станев” – Велико Търново, с диригент Йордан Цветанов, са били част от развлекателната шоу програма на събитието.

Водещи на конкурса са били Ева Кикерезова и Ники Кънчев. Художникът Ставри Калинов е направил изненадващ комплимент към организаторката на конкурса, като й е поднесъл на сцената картина уникат.

Гала спектакълът е преминал в три части. Под специална хореография, изготвена от хореографа Атанас Месечков, участничките са се представили в български народни носии на дизайнер Светла Иванова от “Ариес уникат”, вечерни тоалети на дизайнер Стоян Радичев и бански облекла “Sugarfree“. За бляскавата визия на претендентките, включваща грим и прическа, са отговаряли квалифицираният екип коафьори на “V&A Glamour” и гримьорите от “Radiant Professional Make Up“. Лимузините на “LimosBg“ са се погрижили за комфорта по време на пътуванията на красавиците, а хотелски к-с Рамада и “Victoria Spa” са предоставили уютни помещения за отмора и СПА кът. Гостите на събитието са били посрещнати с подбрани сладки и солени хапки, плодови и местни изкушения на организиран предварителен коктейл в лобито на хотела. Селектирано 4-степенно меню и питиета от “Better Half” и “Ledenika” са допринесли за настроението на всички ВИП присъстващи в залата. Официални медийни партньори на събитието са телевизии Евроком и Българе.

„Мис България Свят 2019” се организира от единствената българка, участвала на „Мис Свят” и „Мис Вселена” – Венета Кръстева и агенция „Бок Стар Моделс” – официален представител на марките у нас и с генералното партньорство на Принцес Казино София и х-л „Рамада”.

Снимки: HiLife

#тагове:

НАЙ-НОВИ: